3 fantastiska övningar för att bränna magfett!

Det finns många skäl att komma i form, men för många är att få den platta och trimmade magen ett av huvudmålen för att träna och äta sunt.

I det här blogginlägget kommer vi att gå igenom några av de bästa övningarna du kan utföra för att bli av med det magfettet för gott!

En tumregel bör dock vara att förbränning av kalorier alltid kommer att minska magfettet, så länge du arbetar ut kommer ditt magfett att minska med tiden.

Men i det här inlägget hittar du några övningar för att rikta magfettet mer och hjälpa dig att stärka de abs som gömmer sig bakom det.

#1 Burpees

Om du vet vad en burpee är, är chansen stor att du också hatar dem.

Ändå är burpees en av de mest explosiva och gynnsamma övningarna du kan utföra för att få pulsen att pumpa och kalorierna bara tappar bort.

Om du kan komma i rätt rytm, tränar burpees din kärna, lats, triceps, quads och axlar, vilket gör det till ett lite kroppsövning.

Om du inte är säker på hur du ska utföra den perfekta burpee, kolla in den här korta videon som visar hur du gör en burpee-rutin på rätt sätt:

https://www.youtube.com/watch?v=dZgVxmf6jkA

#2 Löpband med lutning

Löpning eller promenader är fantastiska naturliga sätt att hålla sig i form och förbränna kalorier och därmed oönskat fett.

Men om du äger ett löpband eller ett gymmedlemskap är körning med fast lutning ett fantastiskt sätt att bränna ännu mer kalorier och fett.

Du kommer att känna brännskador i dina kalvar, men att springa eller gå med en lutning kommer att bränna massor av kalorier och hjälpa dig att uppnå den platta magen.

Om du bor i ett område med omgivande kullar eller branta vägar kan du till och med hoppa över användningen av ett löpband och istället planera en löpningsväg där du stöter på några utmanande stigningar.

#3 Variationer av planken

Du känner förmodligen plankan, och du kanske inte är den största fan av den på grund av dess intensitet.

Emellertid är plankan i alla möjliga variationer ett av de största sätten att stärka din kropp (särskilt din kärna) och förbränna kalorier / fett.

Du kan till och med anpassa vissa verktyg som en BOSU-boll för att göra plankan ännu mer intensiv.

När du använder den här bollen måste du balansera din kropp mer, vilket förstärker övningen ytterligare än normalt.

När du försöker balansera dig själv, samtidigt som du upprätthåller rätt plank inställning, kommer din kropp att genomgå en mycket intensiv men ändå givande process som kommer att få dig i form och bränna det magfettet direkt.

Om du vill bygga ditt eget gym och börja bränna kalorierna kan du kolla in de många produkterna till mycket konkurrenskraftiga priser! Hitta träningsredskap och träningstillbehör här..

Tack för att du läste.. och ledsen för mitt svenska. Tränar fortfarande

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *